Familiebedrijf sinds 1939

BOS is een familiebedrijf en opgericht in 1939. Ruim 83 jaar is BOS dynamisch met innovaties en de nieuwste ontwikkelingen. De traditie van vakmanschap, kwaliteit en service blijft daarbij onverminderd groot. BOS is vertrouwd met werken in een omgeving waar mensen leven, wonen, werken, leren, sporten en zorgen. De medewerkers van BOS realiseren zich dat zij werken in het domein van bewoners of gebruikers. Zij gaan hier zorgvuldig mee om en beperken eventuele overlast tot een minimum.

Visie

De energietransitie vindt nu plaats, alle inwoners van Nederland krijgen de komende jaren met de transitie naar duurzame energie te maken: ons huis zal in de toekomst op een andere manier worden verwarmd, we zullen ons op een andere manier vervoeren en het landschap zal door de komst van bijvoorbeeld zon- en windmolenparken veranderen. Van het opwekken van elektriciteit, kracht en warmte heeft het milieu veel te lijden. Met name vanwege deze milieuschade zal het gebruik van fossiele brandstoffen moeten afnemen.  Alhoewel er al veel duurzame energieprojecten zijn gerealiseerd, is de bijdrage aan het totale Nederlandse energieverbruik nog maar beperkt. Komende decennia zal die bijdrage van ‘marginaal duurzaam’ naar ‘overwegend duurzaam’ moeten groeien. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor volgende generaties. Dit kan niet alleen in de nieuwbouw, maar zeker ook in de bestaande woningvoorraad. Aan het einde van hun oorspronkelijke beoogde levens- en/of onderhoudscyclus is dit het ideale moment en dé mogelijkheid voor een tweede maar dan duurzame levenscyclus. Tevens wordt de energierekening een steeds groter deel van de woonlasten, wat niet wenselijk is.

Missie

BOS is uw klantgerichte partner in kwalitatieve technische oplossingen voor een gezonde en duurzame leef- en werkomgeving. BOS verzorgt de aanleg, renovatie en onderhoud van installaties en daken in woningbouw en utiliteit. Onze werkzaamheden zijn bestemd als voorziening voor levensbehoeften: water, sanitair, binnenklimaat, energie en een waterdicht dak.

Strategie

BOS neemt de voortrekkersrol om resultaatgericht haar klanten te inspireren, adviseren, ondersteunen en ontzorgen om de energietransitie aan te gaan. Dit doet BOS door àlle disciplines in de trias energetica aan te bieden. Deze disciplines heeft BOS zelf in huis.

Partners & opdrachtgevers

BOS is uw partner in het ontwikkel-, advies- en offertetraject, in een bouwteam met ketensamenwerking, met resultaatgericht samenwerken (RGS), als totaal technisch aannemer en met bewonersondersteuning. Dit doen wij met en voor woningcorporaties, VvE- en vastgoedbeheerders, bedrijven, zorg en onderwijs, horeca en sport en voor particulieren. Wij zijn voornamelijk actief in Midden Nederland. Als oprichter en partner van INN (Installatie Netwerk Nederland) verzorgen wij onze diensten landelijk. INN is een collectief van gerenommeerde installatiebedrijven verspreid door het hele land.

Erkenningen

InstallQ Erkend installatiebedrijf | TechniekNederland Erkend installatiebedrijf | Vebidak Erkend dakdekkersbedrijf |  MVO Partner in Maatschappelijk verantwoord ondernemen | SBB Erkend leerbedrijf

Werken bij BOS

Wil je werken bij BOS? Kwaliteit, klanttevredenheid en veilig werken staan bij ons voorop. Bekijk onze vacatures.