Familiebedrijf sinds 1939

BOS is een familiebedrijf en al 84 jaar dynamisch met innovaties en de nieuwste ontwikkelingen. BOS is vakbekwaam, levert kwaliteit, investeert voortdurend in technische kennis, denkt mee, ziet altijd mogelijkheden en creëert vernieuwende oplossingen. De medewerkers van BOS, hebben oog voor elkaar, voelen zich verantwoordelijk en versterken elkaar. Als familiebedrijf is BOS open en transparant, staat voor het product en doet wat zij beloofd.

Missie

BOS is dé partner in installatie- en daktechnische oplossingen, voor een gezonde en duurzame leefomgeving.

Visie

BOS staat voor innovatieve oplossingen in de installatietransitie. Dit doen we door ons te onderscheiden in kwaliteit, vakmanschap en betrokkenheid. Wij geloven in duurzame relaties om onze continuïteit te waarborgen.

Strategie

BOS neemt de voortrekkersrol om resultaatgericht haar klanten te inspireren, adviseren, ondersteunen en ontzorgen om de energietransitie aan te gaan. Dit doet BOS door àlle disciplines in de trias energetica aan te bieden. Deze disciplines heeft BOS zelf in huis.

Kernwaarden

BOS is deskundig, betrokken, innovatief en betrouwbaar.

Partners & opdrachtgevers

BOS is uw partner in het ontwikkel-, advies- en offertetraject, in een bouwteam met ketensamenwerking, met resultaatgericht samenwerken (RGS), als totaal technisch aannemer en met bewonersondersteuning. Dit doen wij met en voor woningcorporaties, VvE- en vastgoedbeheerders, bedrijven, zorg en onderwijs, horeca en sport en voor particulieren. Wij zijn voornamelijk actief in Midden Nederland. Als oprichter en partner van INN (Installatie Netwerk Nederland) verzorgen wij onze diensten landelijk. INN is een collectief van gerenommeerde installatiebedrijven verspreid door het hele land.

Erkenningen

InstallQ Erkend installatiebedrijf | TechniekNederland Erkend installatiebedrijf | Vebidak Erkend dakdekkersbedrijf |  MVO Partner in Maatschappelijk verantwoord ondernemen | SBB Erkend leerbedrijf

Werken bij BOS

Wil je werken bij BOS? Kwaliteit, klanttevredenheid en veilig werken staan bij ons voorop. Bekijk onze vacatures.