Zonnepanelen

De eeuwige energiebron zonder vervuiling. Zonnepanelen is een slimme keuze. Maak gebruik van 100% groene energie en produceer uw eigen duurzame energie. Bovendien zijn zonnepanelen goed voor de portemonnee. De energierekening wordt een stuk lager en wordt de investering binnen een aantal jaar terugverdiend. BOS levert en installeert uitsluitend PV zonnepanelen waar wij zelf achter staan, van uitstekende kwaliteit, uit Europa, met hoog en betrouwbaar rendement. Een zonnepaneleninstallatie is maatwerk, wij adviseren u graag.

PV zonnepanelen zijn op bijna elk dak te installeren. Hierbij is het volgende voor u van belang:

PV zonnepanelen van hoge kwaliteit
De kwaliteit van de totale installatie (zonnecellen, componenten, omvormer e.d.) bepaalt de opbrengst van de omzetting van zonlicht naar elektriciteit. Een investering in lage kwaliteitspanelen – veelal de doe-het-zelf / kant-en-klaar pakketten – heeft een laag tot geen rendement en een korte levensduur. Wij leveren en installeren uitsluitend kwalitatief hoogwaardige PV zonnepanelen met hoog rendement, lange levensduur en uitgebreide garantie.

De ligging en helling van het dak
Een dak met de ligging op het zuiden is het meest ideaal. Obstakels voor direct zonlicht, zoals hoge bomen, moeten zoveel mogelijk vermeden worden. De helling van het dak is ook van belang voor het behalen van het hoogste rendement. Wij berekenen voor u de ideale opstelling.

De constructie van het dak
De constructie van uw dak dient geschikt te zijn om het gewicht van installatie te kunnen dragen. Dit kunnen wij voor u beoordelen. Indien aanpassingen nodig zijn, verzorgen wij dit ook voor u.

De plaatsing en installatie van de PV zonnepanelen
De plaatsing van de panelen op uw dak en de installatie naar uw stroomnet verzorgen wij voor u. Ook als er bouwkundige – of elektrotechnische aanpassingen nodig zijn. U hoeft zelf niets te regelen en u heeft één aanspreekpunt.

Film